Advent u Segedinu

08.12. i 15.12. 2023., Mađarska

već od 40€

Opis destinacije

Segedin je grad u južnoj Mađarskoj na ušću reke Mureš u Tisu. Predstavlja regionalni centar jugoistočnog dela zemlje i glavni grad županije Čongrad. Ovaj uređeni evropski grad popločanih trgova i ornamentisanih građevina, ima više turističkih atrakcija nego mnogi drugi u regionu. Božićni vašar možete iskoristiti za kupovinu božićnih poklona, jer je ovo upravo mesto na kome ćete naći najviše tezgi sa raznoraznom ponudom. Ima dosta ručnih radova, ali i tezgi na kojima možete kupiti domaće proizvode, ali i topao ručak koji će vas za grejati u hladnim zimskim danima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
ADVENT U SEGEDINU
TERMIN PUTOVANJA:
08.12-10.12.2023.
15.12-17.12.2023.

CENA ARANŽMANA 40€ PO OSOBI

ARANŽMAN OBUHVATA:
- prevoz autobusom na navedenoj relaciji
- troškove prelaska granice
- usluge turističkog vodiča – pratioca
- organizaciju putovanja
 
ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (nije obavezno)
- individualne troškove
 
1.dan
Polazak iz Niša sa dogovorenog mesta je predviđen u večernjim  časovima. Nastavak puta ka Beogradu sa usputnim stajanjem za pauze i prijem putnika. Vožnja autoputem sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i potrebnim pauzama. 

2. dan
Dolazak u Segedin u prepodnevnim časovima. Razgledanje i upoznavanje sa gradom u pratnji vodiča: Sečenji Trg, Zavetna crkva, Srpska Pravoslavna crkva. Obeležje ovog božićnog vašara je gigantski dvorac (visok 9 m), u kome se svakog dana organizuje razni program za decu. Trg Sečenji-U ovom gradu bulevara, trgova, palata, parkova, kulture i umetnosti, na mestu gde je u XIII veku bila tvrđava, na Trgu Sečenji, tokom Adventa je smešten šarmantni božićni vašar, koji krasi ogroman panoramski točak. Kada se nađete na vrhu, videćete panoramu grada prepunog dekorativne rasvete, prazničnog raspoloženja i igre svetlosti božićnih vašara. Odlazak do hipermarketa Auchan, Metro, Praktiker. Slobodno vreme u hipermarketu. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Niš u večernjim časovima. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

3. dan
Dolazak je predviđen u jutarnjim časovima  zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.
- 100% od cene aranžmana prilikom rezervacije
- Putem profakture koja mora biti realizovana u roku od 1 dana od datuma izdavanja

Organizator putovanja je turistička agencija Clock Travel, broj licence OTP 508/2020 kategorija licence A10. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Clock Travel. OUP