Antalya Hotel

Antalija, Turska

Opis destinacije

Kombinacija prirode, doživljaja, raznolikosti i kvaliteta, Antalija je pravi biser Mediterana. Ovaj milionski grad nalazi se u istoimenoj provinciji, oivičen planinom Taurus na zapadu. Locirana na turskoj rivijeri, predstavlja jedno od 5 najposećenijih gradova sveta sa preko 10 miliona turista godišnje. Podatak da je u Turskoj preko 350 plaža obeleženo plavom zastavicom, a da se više od 190 nalazi u Antaliji, govori da se veliki napori ulažu u zadovoljenje turističke potražnje. Putevi opasani redovima palmi, smeštajni kapaciteti različite kategorizacije i prelepa marina, samo su neki od atributa ovog turskog odmarališta. Antalija ima da pruži mnogo više od samo prirodne lepote vodopada, podgorina planina i peščanih plaža. Istorijski muzej omogućava pogled kroz istoriju grada, kao i utvrđenja, kula sa satom i minaret. Svakako u nezaobilazno mesto za posetu se ubraja kamen koji gori već vekovima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
 
Lokacija
Nalazi se u centru Antalije na vrhu litica odakle se pruža prelep pogled, udaljen je od aerodroma oko 12km.

Opšti podaci
Površina hotela je 5.000m², ukupno ima 156 smeštajnih jedinica. Pored glavnog restorana, gosti mogu koristiti i 4 bara (Pool bar, Lobby bar,  Vitamin Spa bar i Snack bar)

Plaža
Hotel ima svoju ponton plažu do koje se dolazi stepeništem niz klif.

Smeštaj
Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, mini bar, TV i sef.

Standardne sobe imaju površinu od 26m²  i pogled na more.

Eco sobe imaju površinu od 18m².

Plaća se: room service, mini bar, telefon  i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, polupanison i pun pansion, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu (doručak, ručak, večera).

U toku boravka služi se kafa i čaj.

Ostali sadržaji
Servis za pranje i peglanje veša, lekar.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, zatvoreni bazen, dečiji otvoreni i zatvoreni bazen.

Plaća se: bilijar i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo.

Plaća se: masaže i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost. 
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama