Crna Gora

Nova godina, Crna Gora

već od 199€

Opis destinacije

Crna Gora je idealna destinacija za novogodišnje praznike. Tada neka čudnovata atmosfera ovlada divnim gradovima, i sve postane bajkovito... Brojni koncerti domaćih zvezda su već potvrđeni, a najuzbudljivije će ove godine biti u Kotoru i Budvi. U Starom gradu, pod zidinama, u Budvi, za Doček nove 2023. godine nastupiće Konstrakta i Džiboni, a 1. januara će nastupiti Merlin i Sara Jo. U Kotoru na trgu nastupiće Zdravko Čolić. Zahvaljujući našem korporativnom poslovanju sa avio-kompanijom AirSerbia, u prilici smo da vam ponudimo individualne avio paket aranžmane. Izdvojili smo za vas nekoliko hotela u Herceg Novom, Budvi i Kotoru. Promotivne cene avionskih karata su ograničene, te vam savetujemo da što pre izvršite rezervaciju. Stojimo vam na raspolaganju u vezi smeštaja u bilo kojem željenom objektu na crnogorskom primorju. SREĆNA NOVA 2023.!

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
DOČEK NOVE, 2023. GODINE!
4 DANA AVIONOM / 3 NOĆENJA
30. DECEMBAR 2022. – 2. JANUAR 2023.
BUDVA – HERCEG NOVI – KOTOR

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI
avionska karta sa prtljagom + 3 noćenja
VILA MILICA 4****
Đenovići, 3 noćenja, najam studija
199€
HOTEL OLIMPIJA PLUS 4****
Kumbor, 3 noćenja sa doručkom, standard soba
239€
HOTEL GALIJA 3***
Kotor, 3 noćenja sa doručkom, standard soba
279€
BLUE KOTOR BAY PREMIUM SPA RESORT 5*****
Kotor, 3 noćenja sa doručkom, standard soba
369€
HOTEL KRUNA 3***
Budva, 3 noćenja sa doručkom, standard soba
259€
HOTEL MERIDIAN 4****
Budva, 3 noćenja sa doručkom, standard soba
279€
DUKLEY HOTEL & RESORT 5*****
Budva, 3 noćenja sa doručkom, standard soba
529€

Cena aranžmana uključuje:
- Povratnu avionsku kartu na relaciji Beograd – Tivat ili Podgorica (po izboru) – Beograd
- Aerodromske takse
- Ručni prtljag do 8kg + redovan prtljag do 23kg
- 3 noćenja sa naznačenom pansionskom uslugom u odabranoj vrsti smeštaja
- Organizacione troškove

Cena aranžmana ne uključuje:
- Transfere na destinaciji
- Usluge predstavnika
- Boravišnu taksu koja se plaća isključivo na recepciji hotela i iznosi od 1 eur po osobi i noćenju do 10 eur po osobi i noćenju u zavisnosti od vrste/kategporije smeštaja i odabranog mesta
- Osiguranje
1. dan (petak 30. decembar)   BEOGRAD – TIVAT/PODGORICA   Podnevni let Beograd – Tivat ili Beograd – Podgorica (kako želite). Prijava za let je uvek dva sata pre predviđenog poletanja na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu. Let u trajanju od 40-tak minuta. Po sletanju, individualni transfer (taksi je izuzetno povoljan i u Tivtu i u Podgorici, a možete ga unapred bukirati „on-line“) do izabranog smeštaja. Smeštaj. Odmor. Noćenje.

2. dan (subota 31. decembar)   HERCEG NOVI / KOTOR / BUDVA   Za ovaj dan vam predlažemo da otkrijete bisere Boke Kotorske – „Nevjeste Jadrana“. Boka je jedini fjord u južnoj Evropi, i po svemu je čudesna. Obavezno posetite Perast i Risan, živopisna mesta koja su vekovima vezana za more i mornare. Predlažemo vam da odete brodićem iz Perasta do ostrvca Gospa od Škrpjela koje krije veoma interesantnu priču. Prošetajte se Kotorom, gradom koji se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Posetite Pomorski muzej u Kotoru sa fantastičnom postavkom. Ručajte u nekoj divnoj konobi u Risnu. Uživajte pod suncem Mediterana. A uveče vam predlažemo da DOČEK NOVE GODINE provedete na ulicama i trgovima. Na vama je da odaberete. Da li želite da u novu 2023. godinu uđete sa Čolinim pesmama u Kotoru, ili sa divnim melodijama Džibonija u Budvi. Šta god da izaberete, biće vam divno! SREĆNA NOVA GODINA! Povratak u smeštaj. Noćenje.

3. dan (nedelja 1. januar)   SVETI STEFAN / SKADARSKO JEZERO   Za prvi dan nove godine vam predlažemo da posetite Sveti Stefan, luksuzno turističko naselje, jedinstveno u Evropi. Potom, za popodne vam predlažemo da odete do Rijeke Crnojevića na Skadarskom jezeru i da uživate u nekoj od divnih ribarskih konoba na jezeru. Povratak u smeštaj. Noćenje.

4. dan (ponedeljak 2. januar)   PODGORICA/TIVAT - BEOGRAD Odjava iz smeštaja i individualni transfer do aerodroma u Tivtu ili Podgorici. Prijava za let za Beograd. Kraj putovanja.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 7 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana : prilikom rezervacije plaća se 40% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 20.u mesecu, a najkasnije do 20.05.2023.

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu NBS na dan uplate

FNT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama