Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
DIREKTAN ČARTER LET 
KALABRIJA 
Polazak: 28.avgust, 8 dana/7 noćenja 

HOTEL/KATEGORIJATIP SOBEUSLUGA28.08. – 04.09.2022
8 dana / 7 noćenja
GRAND HOTEL PRESIDENT 4*
1/2
HB
859
dete 2-4 god.359
dete 4–11 god.699
treća osoba779
1/11029
CLUB HOTEL KENNEDY 4*
1/2
HB
879
dete 2-4 god.379
dete 4–11 god.699
treća osoba799
1/11049
PARCO DEI PRINCIPI 5*1/2HB1019

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO: povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Lamezia Terme-Beograd kompanijom  Air Montenegro; Aerodromske takse 40,09 € na dan objavljivanja programa, plaćanje u agenciji u dinarskoj protivvrednosti  (cena je podložna promeni); 7 noćenja u odabranom hotelu na bazi polupansiona u standardnim dvokrevetnim sobama i  dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem; transferi prema programu; 
usluge vodiča na srpskom jeziku; Troškovi organizacije i vođenja putovanja 
U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO: fakultativne izleti; putno zdravstveno osiguranje; individualni troškovi putnika  

FAKULTATIVNI IZLETI:  
Minimum za realizaciju je 20 prijavljenih putnika. Prijava i plaćanje se vrše na destinaciji. 
Ređo Kalabrija i Šila (Reggio Calabria i Scilla) 
Posle doručka polazak za Ređo Kalabriju. Obilazak grada: Nacionalni arheološki muzej Magna Graecia*, jedan od  najprestižnijih u Italiji, sa brojnim istorijskim i arheološkim nalazima i čuvenim bronzama Riace, glavom filozofa. Poseta će se  nastaviti šetnjom Corso Garibaldi sa drevnim građevinama i tradicionalnim pozorištem "F. Cilea" do Katedrale, jedne od  najvećih u Kalabriji. . Ručak i slobodno vreme u Ređiju. Transfer do Šile, koja se naziva i malom Venecijom zbog položaja  svojih kuća gotovo uronjenih u more. Slobodno vreme. Povratak, večera i noćenje. 
- Ulaz u Arheološki muzej: 8,00 € (zatvoren ponedeljkom) opciono  
Cena izleta : 45 eur za odrasle / 35 eur za decu do 12 godina. 
*-Ulaz u Arheološki muzej: 8,00 € , opciono  

Tropea 
Posle doručka polazak za Tropeu. Gradić Tropea se često naziva biserom Tirenskog mora. Osnovan je kao luka u doba  Rimljana, prema legendi, od strane Herkula, pri povratku sa Iberisjkog poluostrva. Imao je važnu ulogu u vreme Normana i  Aragona. Iako popularno stecište turista, Tropea je ostala neiskvarena modernim duhom masovnog turzma, te je tako idealno  mesto za odmor i uživanje u čistom tirkiznom moru, belim peščanim plažama, ali i romantičnim uskim ulicama, renesansnim  crkvama i palatama. 
Nakon šetnje starim gradom, sledi odlazak u luku, odakle se isplovljava na tročasovni izlet brodom, tokom kog će se služiti  aperitiv i uživati u lepoti tirenske obale (Baia di Riaci i Baia di Grotticelle, Capo Vaticano i S. Maria dell'Isola). U kasnim 
popodnevnim časovima sledi povratak u hotel, večera i noćenje. 
Cena izleta: 65 eur za odrasle / 55 eur za decu do 12 godina  

Đerače (Gerace)  
Nakon doručka odlazak do slikovitog sela Đerače, koje je uvršteno među najlepša sela u Italiji. Lokri su ovde osnovali grad u VIII veku. Sledi degustacija u bergamoteriji, tokom koje će posetioci imati priliku da upoznaju ovo posebno citrusno voće koje  se uzgaja u uskom pojasu kalabrijske jonske obale, ograničenoj na 90 km između Ređo Kalabrije i Lokrija. Danas se koristi ne  samo u kulinarstvu, već je njegovo eterično ulje prisutno u mnogim kozmetičkim proizvodima. Povratak u hotel popodne. Cena izleta : 35 eur za odrasel / 28 eur za decu do 12 godina  
Cena ne uključuje: 
- Mali voz u Geračeu (opciono) 3,00 € 
- Katedrala Gerače i crkva San Frančesko 3,00 € opciono  
Poseta drevnoj farmi Torre Zuvino  
Degustacija tipičnih BIO proizvoda (lagani ručak) iz Villa Vittoria Agriturismo + domaće vino i hladna pića Demonstracija - radionica ručno pletene sveze paste sa Nonnom Vittoriom; 
Cena izleta : 55 eur po osobi 
Grand Hotel President 4* 
www.grandhotelpresident.com 
Lokacija: Grand Hotel President se nalazi 50 m od plaže u mestu Sidero Marina na obali Kalabrije koja gleda na Jonsko more.  Grand Hotel President je udaljen 2 km od turističkog centra mesta. Grand Hotel President je udaljen 73 km od Lamecia  aerodroma. 
Sobe: Sve sobe Grand Hotela President imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, sef, wi fi internet, balkon. U  ponudi agencije nalaze se standard sobe. 
Hotelski sadržaj: U sastavu Grand Hotela President hotela nalaze se restoran, bar, spoljašnji bazen sa terasom za sunčanje,  konferencijska sala, privatna plaža sa suncobranom, ležaljkom i stolicom po sobi.  
Sport i zabava: Gostima Grand Hotel President što se zabave tiče na raspolaganju su teren za košarku, mali fudbal, teniski  teren, kuglanje kao i fitnes centar. Za decu postoji prostor za igru i organizovana animacija. 

Club Hotel Kennedy 4* - Roccella Ionica 
https://www.clubhotelkennedy.com/?lang=en 
Lokacija: Club Hotel Kennedy se nalazi preko puta plaže u mestu Ročela Jonika na obali Kalabrije koja gleda na Jonsko more.  Privatna plaža je udaljena 150 m od hotela. Club Hotel Kennedy je udaljen 2 km od turističkog centra mesta. Club Hotel  Kennedy je udaljen 68 km od Lamecia aerodroma.  
Sobe: Club Hotel Kennedy ima 80 smeštajnih jedinica. Sve sobe Club Hotela Kennedy imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima  uređaj, mini bar, wi fi internet, balkon. U ponudi agencije nalaze se standard sobe. 
Hotelski sadržaj: U sastavu Club Hotel Kennedy hotela nalaze se 2 restorana, bar, 2 spoljašnja bazena, privatna plaža. Sport i zabava: Gosti Club Hotela Kennedy se mogu opustiti na ležaljkama, popiti piće u baru ili vežbati jedrenje na dasci. Na  pesku se nalazi teren za odbojku na pesku i diskoteka. 

Hotel Parco Dei Principi 5* – Roccella Ionica 
https://www.parcodeiprincipi-roccella.com/en/ 
Lokacija: Hotel Parco Dei Principi se nalazi u mestu Ročela Jonika na obali Kalabrije koja gleda na Jonsko more, udaljen je 150  m od plaže. Hotel Parco Dei Principi je udaljen 3,5 km od turističkog centra mesta i 68 km od Lamecia aerodroma.  Sobe: Hotel Parco Dei Principi ima 60 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, wi  fi internet, balkon. U ponudi agencije nalaze se standard sobe. 
Hotelski sadržaj: U sastavu Parco Dei Principi hotela nalaze se restoran, bar, bašta, 2 spoljašnja bazena za odrasle i decu,  teretana, spa centar, wi fi internet, privatna plaža. 
Sport i zabava: Gosti Parco Dei Principi se mogu opustiti na ležaljkama pored bazena. Takođe gostima je dostupno  iznajmljivanje rent-a-bike i rent-a-car na recepciji hotela. 

1.dan BEOGRAD – LAMEZIA TERME – SIDERNO Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla”, dva sata pre  poletanja. Direktan čarter let do aerodroma Lamezia Terme kompanijom Air Montenegro (MNE2356). Planirano  vreme poletanja iz Beograda je 18.20h. Po sletanju u Lamezia Terme (20.00h) sledi transfer do hotela (oko 73km).  Smeštaj u sobe. Večera. Noćenje. 

2.dan – 7dan SIDERNO Doručak. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti ili odlazak na fakultaivne  izlete. Večera. Noćenje. 

8.dan SIDERNO – LAMEZIA TERME – BEOGRAD Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Slobodan dan za individualne  aktivnosti do polaska na transfer do aerodroma Lamezia Terme. Planirano vreme poletanja za Beograd je 20.40h,  kompanijom Air Montenegro (MNE2357). Sletanje u Beograd u 22.00h.

- Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu banke, na dan uplate. 

- Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15
dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja.

Plaćanje može biti:

- Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun agencije ili d) platnim karticama (Visa, Master,, Maestro i Dina).

- Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:a) čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama