Torino

Nova godina, Italija

već od 309€

Opis destinacije

Torino – biser severa Italije i grad čokolade. Čuveni francuski arhitekta Le Korbizje ga je opisao kao grad s najlepšom prirodnom lokacijom i često ga nazivao malim Parizom. Nije ni čudo s obzirom na to da je Torino smešten u podnožje Alpa i arhitektonski je gotovo savršen…

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TORINO 
MILANO – MON BLAN – ŠAMONI – ŽENEVA – VERONA 
6 dana (3 noćenja sa doručkom, smeštaj u hotelu kategorije 4*) – autobusom 
Polazak: 29.decembar 2022. (povratak: 3. januar 2023.) 

TERMINHOTELCENA PO OSOBIDOPLATA ZA
JEDNOKREVETNU SOBU
29.decembar 2022Holiday Inn Turin 4*309120€

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO: 
- Autobuski prevoz na navedenoj relaciji (visokopodni ili dabldeker sa audio i video opremom)  
- Tri noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu kategorije četiri zvezdice 
- Razgledanje prema programu  
- Troškovi organizacije putovanja  
- Usluge vodiča za sve vreme putovanja.

U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO:  
- Fakultativni izleti i ulaznice  
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje  
- Gradska taksa za hotel 4* – 4 evra po noći po osobi (plaćanje u hotelu na recepciji). 

UMANJENJA 
- Umanjenje za treću osobu u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 10%. (isključivo na upit) 
- Umanjenje za dete do 12 godina u dvokrevetnoj sobi sa trećim (pomoćnim) ležajem je 15%. (isključivo na upit) 

OPCIONE DOPLATE 
- Željeni red sedišta u autobusu 8 evra po sedištu, minimalna uplata za dva sedišta 
- Doplata za dodatno sedište: 80 evra 


FAKULTATIVNI IZLETI 
- Celodnevni fakultativni izlet za Šamoni i Ženevu Cena: 75 evra. U cenu je uključen prevoz autobusom, usluge vodiča i razgledanje prema  programu. 
- Poludnevni fakultativni izlet do Milana Cena: 35 evra odrasli evra. U cenu je uključen prevoz autobusom, usluge vodiča i razgledanje  prema programu. 
Holiday Inn Turin https://www.hiturin.it/en/ 
Hotel se nalazi blizu metro stanice Piazza Massaua, na 2 km od centra grada. Hotel ima recepciju, bar, restoran. Sobe su dvokrevetne sa  kupatilom, standardno opremljene, sa telefonom i TV – om. Wi–fi je besplatan u određenim delovima hotela . Doručak se služi po principu  samoposluživanja.  

Dan 1 Beograd
1. dan (četvrtak, 29.decembar 2022.) BEOGRAD Sastanak grupe u 19:00 h , polazak u 19:30 h. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.

Dan 2 Torino
2. dan (petak, 30.decembar 2022.) TORINO Dolazak u Torino u prepodnevnim satima. Sledi kraći, organizovani obilazak grada uz razgledanje: trg Karlo Feliće sa lepim vrtom koji predstavlja jednu od najlepših zelenih oaza istorijskog centra grada; trg San Karlo – elegantan i raskošan sa baroknim palatama i crkvama bliznakinjama; Via Roma – trgovačka zona grada; trg Kastelo sa Kraljevskom palatom – nekadašnje sedište moći dinastije Savoja; palata Madama – kraljičina palata sa prelepo dekorisanom čeonom fasadom; Mole Antonelijana – jedan od najupečatljivijih simbola Torina sa veličanstvenom kupolom i slavnim „letom brojeva“ (preporuka je da se popnete na vrh kupole i da uživate u spektakularnom pogledu na grad); trg Solferino sa mističnim legendama o vratima magije… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Smeštaj u hotel u regiji grada. Noćenje.

Dan 3 Torino
3 dan (subota, 31.decembar 2022.) TORINO – MILANO – TORINO Doručak. Poludnevni fakultativni izlet do Milana. Po dolasku sledi panoramsko razgledanje grada iz autobusa: stadion „Đuzepe Meaca“, matični stadion dva najpopularnija fudbalska kluba Italije („Milan“ i „Inter“), park Sempione, Trijumfalna kapija,… Šetnja gradom uz razgledanje: zamak Sforca – nekadašnje sedište moći Milanskog vojvodstva, Pontičela – mostić koji je dizajnirao maestro Leonardo da Vinči, La Skala – jedna od najčuvenijih operskih kuća na svetu, galerija Vitorio Emanuele – jedan od najstarijih trgovačkih centara Evrope, trg Duomo sa veličanstvenom gotskom Katedralom, Kraljevska palata,… Slobodno vreme za individualne aktivnosti, šetnju, uživanje… Predlog je da se prošetate mondenskom Via Montenapoleone koja predstavlja sinonim visoke mode. Povratak u hotel. Individualni odlazak na doček Nove godine. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

Dan 4 Torino
4. dan (nedelja, 01.januar 2023.) TORINO – MON BLAN – ŠAMONI – ŽENEVA – TORINO Doručak. Celodnevni fakultativni izlet ka živopisnim predelima Alpa… Putovanje preko Aoste i kroz tunel Mon Blan koji spaja Italiju sa Francuskom. Nakon prolaska tunela odvojićemo se do čuvenog i ekskluzivnog francuskog ski centra ŠAMONI. Po dolasku sledi slobodno vreme (2 sata) za uživanje u jedinstvenom ambijentu sa pogledom na masiv Mon Blan. Nastavak putovanja preko Francuske ka Švajcarskoj. Dolazak u ŽENEVU u ranim popodnevnim satima. Panoramski obilazak grada uz razgledanje: Jezerska promenada sa luksuznim hotelima (Grand Casino, Wilson…), monument austrijskoj carici Elizabeti, Engleski vrt sa Cvetnim satom, kompleks Ujedinjenih Nacija sa „slomljenom stolicom“, monument Brunsvik… Nastavak razgledanje grada pešice sa šetnjom kroz najstariji deo Ženeve u kojem se nalazi prelepa gotska katedrala Sv. Petra. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak iz Ženeve ka Torinu. Dolazak u hotel uveče. Noćenje.

Dan 5 Torino
5. dan (ponedeljak, 02.januar 2023.) TORINO – VERONA Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak do Verone – grada ljubavi, poznat po prelepim mostovima na reci Adiđe koja poluokružuje centar grada, crkvama, trgovima, tvrđavi i palatama. Arhitektura Verone je vrlo specifična romaničko-gotička sa puno građevina od ružičaste cigle. Po dolasku obilazak grada: amfiteatar “Arena”, Trg Bra, Julijina kuća…Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Beograd. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica.

Dan 6 Beograd
6. dan (utorak, 03.januar 2023.) BEOGRAD Dolazak u Beograd u ranim jutranjim časovima.
- Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu banke, na dan uplate. 

- Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, uplaćuje se akontacija u iznosu od 40% cene a najkasnije 15
dana pre polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 60% do punog iznosa cene putovanja.

Plaćanje može biti:

- Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uplatom na račun agencije ili d) platnim karticama (Visa, Master,, Maestro i Dina).

- Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:a) čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

FT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama